Prvi šolski dan, 2. 9. 2024

Avtor: | Avg 27, 2024

Prvi šolski dan v šolskem letu 2024/25 se hitro približuje, zato v nadaljevanju objavljamo pomembne informacije. Prosimo vas, da jih natančno preberete. V pričakovanju ponovnega srečanja z vami vas lepo pozdravljamo.

 

PRVI RAZREDI

  • Matična šola: začetek pouka ob 9.00.
  • POŠ Kisovec: začetek pouka ob 8.20.
  • POŠ Šentlambert: začetek pouka ob 10.00.

Prvošolci so prejeli navodila za prvi dan po pošti (vabilo). Po končanem programu prvošolčke prevzamejo starši. Prvi šolski dan bo za vse učence zagotovljena brezplačna šolska malica, podaljšanega bivanja in kosila pa za prvošolčke prvi dan ne bo.

 

PETI IN ŠESTI RAZREDI:

Učenci petih in šestih razredov se zberejo na šolskem igrišču pred šolo ob 8. uri, kjer jih pričakajo razredniki in jih pospremijo v matične učilnice.

 

OSTALI RAZREDI

Začetek pouka za učence od 2. do 9. razreda bo ob 8.20. Od 8. ure dalje vas bosta na vhodnih vratih informatorja usmerjala v matične učilnice. Seznami oddelkov bodo na voljo v veznem hodniku. Učenci naj imajo s seboj copate, mapo, beležko in peresnico.

Prvi dan bo potekalo podaljšano bivanje za učence od 2. do 5. razreda. Učenci od 4. do 9. razreda bodo imeli 3 ure oddelčne skupnosti v matičnih učilnicah in 1 uro pouka po urniku (5. ura). Urnik bo objavljen na šolski spletni strani. Zaključek pouka bo ob 12. uri.

Avtobus za Kisovec pelje po običajnem voznem redu, avtobus za Šentlambert in Tirno pa bo peljal ob 12.22. Malica bo prvi dan brezplačna za vse, kosil ne bo. Novi učenci vozači bodo vozne karte prejeli v šoli v mesecu septembru; do takrat se vozijo brezplačno.

(Skupno 134 obiskov, današnjih obiskov 135)
Dostopnost