“Ne obupaj, tudi največji hrast je bil nekoč majhen želod, ki je padel na tla in je vztrajal. Ne smeš se predati usodi, vztrajati moraš, dokler ne dosežeš svojih ciljev. Za vsakim dežjem posije sonce, verjemi, kmalu bo boljše!”  (učenci 8. b)

Inspiracijska misel naših osmošolcev krasi naše »DREVO HVALEŽNOSTI«, ki je zraslo v zahvalo vsem zdravstvenim delavcem, ki skrbijo za naše zdravje ter dobro počutje v tem času. Naši želodi tega hrasta so čudoviti izdelki učencev 3.C razreda. Učenci so v okviru predmeta LUM narisali zahvalnice/voščilnice in nanje napisali spodbudne misli in želje, ki jih pošiljajo vsem zdravstvenim delavcem.

Naše »DREVO HVALEŽNOSTI« že visi na COVID oddelku v BOLNIŠNICI TRBOVLJE. Tam bodri vse zdravstvene delavce, ki v teh negotovih časih, skupaj z obolelimi, bijejo grenko bitko proti tej zahrbtni bolezni. Zaposleni so nad plakatom navdušeni, ponosni nase pa so tudi naši učenci in mi skupaj z njimi.

Na spletni strani SLOVENSKIH MREŽ ZDRAVIH ŠOL https://www.nijz.si/sl/zahvala-vsem-ki-skrbijo-za-nase-zdravje si lahko pod rubriko »Zahvale vsem, ki skrbite za naše zdravje.« pogledate tudi naš prispevek. Najdete ga v rubriki “Voščilnice otrok iz zdravstvene regije Ljubljana” ali na direktni povezavi https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/zahvale_zs_oe_ljubljana_1.pdf.

Vodja tima ZDRAVE ŠOLE,

Irena Andrić.

(Skupno 181 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost