Spoštovani starši!

zagorje_ostoObveščamo Vas, da sta Občina Zagorje ob Savi in OŠ Toneta Okrogarja, Zagorje ob Savi, pristopila k podpisu Sporazuma o izvedbi odpusta dolgov in tako pristopila k projektu, ki najšibkejšim omogoča enkraten odpis dolgov za boljše izhodišče v jutrišnji dan.

Vloga za odpust dolgov mora biti oddana na ustreznem obrazcu, ki ga lahko upravičenci dvignete na sedežu upnikov, OŠ Toneta Okrogarja, računovodstvo, lahko pa tudi na vložišču Občine Zagorje ob Savi, Cesta 9. avgusta 5, 1410 Zagorje ob Savi ali na spletni strani občine www.zagorje.si – OBRAZCI in VLOGE. Povezava – http://www.zagorje.si/dokument.aspx?id=3858.

Upravičenci, ki izpolnjujete pogoje za odpust dolgov iz naslova neplačila prehrane v osnovnih šolah, lahko izpolnjeno vlogo za odpust dolga, od 12.8.2015 do 31.10.2015, prinesete osebno v računovodstvo šole (vsak delovni dan med 7. 30 in 12. uro) ali pošljete na naslov upnika, torej Osnovna šola Toneta Okrogarja, Šolska ulica 1, 1410 Zagorje ob Savi.

Dogovore o odpustu dolga z upravičenci, ki izpolnjujejo pogoje za odpust dolga, bodo upniki pričeli sklepati po poteku obdobja, v katerem je mogoče oddati vlogo za odpust dolga, tj. po 31.10.2015 oz. najkasneje do 31.01.2016.

S spoštovanjem!

                                                                            ravnateljica
Nataša Grošelj, prof.

(Skupno 60 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost