PROSLAVA OB DNEVU SAMOSTOJNOSTI IN ENOTNOSTI

V četrtek, 24. 12., na zadnji dan pouka je bilo v šoli prav veselo.  Po obisku dedka Mraza in praznični radijski oddaji so se učenci udeležili še proslave ob dnevu samostojnosti in enotnosti.

Le-ta je potekala v veliki telovadnici 3. šolsko uro. Na proslavi so se učenci spomnili dogodkov izpred 25 let, ko je Slovenija postala samostojna država, obnovili pa so tudi znanje iz zgodovine Slovencev in se spomnili nekaterih velikih slovenskih pesnikov.

Oddajo so vodile Eva Zore, Veronika Sikošek Brvar, Ajla Delić, Selina Džombić, Ana Ocepek in Ella Buljubašić, ki so pripravile tudi recitacije. Proslavo so popestrili učenci 5. a razreda, ki so ob glasbeni spremljavi Ane Poznič zapeli in zaplesali slovensko ljudsko pesem Pleši pleši, črni kos, ter Domen Drobež, ki nas je razveselil s harmoniko.

Ob koncu proslave je nekaj lepih misli učencem namenila tudi gospa ravnateljica.

Lea Zupan

Področno prvenstvo v košarki za učence

V torek, 22. 12. 2015, je v Litiji potekalo področno prvenstvo v košarki za učence letnik 2001 in mlajše. Odlično igro so pokazali tudi naši učenci OŠ Toneta Okrogarja, ki so na koncu osvojili 3. mesto v skupini 2.

Ekipo so sestavljali:  Anže Horvat, Stefan Tripunović, Andraž Košič, Kim Kurež, (več …)

OBVESTILO, organizacija pouka za četrtek, 24. 12. 2015

Obveščamo vas, da bomo v četrtek, 24. 12. 2015, pouk na vseh treh šolah (matična šola, PŠ Kisovec in PŠ Šentlambert), zaključili pouk ob 11. uri.

Iz Zagorja bo peljal izredni avtobus proti Tirni ob 11. 10.

Na matični šoli in na PŠ Šentlambert ne bo organiziranega OPB. Ta dan tudi kosil ne bo. Vsem učencem smo kosila že odjavili, tako, da vam tega ni potrebno storiti.

Na PŠ Kisovec bo od 11. ure pa do 14. ure organiziran OPB. Za učence, ki so se prijavili za ta dan v OPB bomo organizirali kosila. Učencem, ki imajo sicer kosila, a bodo v četrtek prej odšli domov, smo prav tako kosila odjavili mi.

Hvala za razumevanje.

                                                                                                                                                                                   vodstvo šole 

PREDSTAVA SNEŽNA KRALJICA

V torek, 15. 12., in v sredo, 16. 12. 2015, so učenke dramskega krožka OŠ  Toneta Okrogarja z mentorico Leo Zupan  v okviru Društva prijateljev mladine Zagorje pripravile predstavo Snežna kraljica za vse šole in vrtce zagorske občine. (več …)

Dostopnost