Zbiralna akcija starega papirja

Avtor: | Okt 4, 2024

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo zbiralna akcija starega papirja potekala od ponedeljka, 07. 10. 2024, do petka, 11. 10. 2024.
Zbiralna akcija starega papirja bo potekala tudi na podružničnih šolah Šentlambert in Kisovec.

Na matični šoli bomo denar od zbranega papirja (na predmetni in razredni stopnji) namenili nakupu garderobnih omaric za učence, zato papirja ne bomo tehtali. Bomo pa v jutranjem času prisotni pri zabojniku.

Prosimo, da v primeru, če pri zabojniku ni nikogar, papir zložite pod nadstrešek poleg zabojnika. Zabojnik bo na običajnem mestu pred vhodom v šolo. V tem času lahko kadarkoli oddate papir.

Prosimo vse, da pripeljete odpadni papir, brez kartona povezan z vrvico ali v kartonu.  Papir se zlaga v kontejner brez kartonskih škatel, brez plastičnih vrečk …le-te lahko odložite pod nadstrešek poleg zabojnika.
V zabojnik poleg kartona ne sodijo plastificirani papir, zamaščen papir, papirnate serviete, papirnate brisačke in robčki.

 

 

Prosimo, da k sodelovanju povabite tudi krajane našega šolskega okoliša, sosede in sorodnike.

Že vnaprej se zahvaljujemo vsem, ki se boste udeležili zbiralne akcije in s tem pripomogli k skrbi za naš planet.

EKOKOORDINATORICE

 

Letak 1: Okrogarjeva zbiralna akcija starega papirja

Letak 2: Zbiralna akcija papirja_letak

(Skupno 6 obiskov, današnjih obiskov 1)

RaP

Zdrava šola – preberite

Kot Zdrava šola se zavedamo pomembnosti majhnih korakov razvijanja zdravih navad vseh, vključenih v vzgojno-izobraževalni proces. Zato naj bodo prigrizki, ki jih učenci prinašajo v šolo in na dneve dejavnosti, zdravju prijazni. Naj ne vsebujejo preveč soli, sladkorja, nezdravih maščob, kofeina ali teina. Izogibajmo se procesirani hrani in gaziranim pijačam, posegajmo raje po naravnih in zdravih izdelkih.

Dostopnost