V petek, 15. 11. 2024, smo obeležili Tradicionalni slovenski zajtrk in Teden slovenske hrane pod sloganom »Tradicionalni slovenski zajtrk – moj naj zajtrk!«. V petkov zajtrk smo vključili lokalno pridelano hrano: kruh iz krušne peči kmetije Ravnikar, domače mleko kmetije Suša, maslo kmetije Ključevšek, med čebelarja Sopotnika in jabolka kmetije Rožej.
Poleg zdravega zajtrka smo za učence pripravili naravoslovni dan, na katerem so poleg naših učiteljev sodelovali tudi zunanji sodelavci. Sadjarsko društvo Hrastnik, Čebelarsko društvo Zagorje, ZUMBA Gloria Jamšek, ga. Marjana Vozel in ga. Branka Medved – peka kruha s prvošolci, Kulturno društvo plesna skupina zasavski country, ZD Zagorje, Gimnazija in ekonomska srednja šola Trbovlje, za kar se jim iskreno zahvaljujemo.
Vabljeni k ogledu utrinkov s Tradicionalnega slovenskega zajtrka 2024 …