Tudi v letošnjem šolskem letu smo izvedli Angleški vikend za učence od 7. do 9. razreda. Tokrat smo preživeli vikend v CŠOD Gorenje, pri Zrečah. Angleški vikend je bil tokrat v znamenju jesenskih dogodivščin, kjer so učenci skozi različne dejavnosti utrjevali angleški jezik v manjših skupinah.

Cilj Angleškega vikenda je uporaba angleškega jezika v avtentičnih življenjskih situacijah, izgubiti strah pred sporazumevanjem v angleščini, se družiti, zabavati in skupaj spoznavati Slovenijo.

Petek smo začeli z digitalnim lovom na zaklad s pomočjo aplikacije Actionbound. Sledile so socialne igre, druženje in filmskih večer.

V soboto smo šli na kratek pohod po okolici doma v Gorenju, sledila je kuharska delavnica Scary snack workshop. Popoldan smo preživeli v treh različnih delavnicah: Legende in miti, pripovedovanje in pisanje zgodb ter fotografska delavnica. Zvečer smo imeli najbolj pričakovan dogodek večera, sobo pobega.

V nedeljo smo se preizkusili še v francoščini. Naša ESE prostovoljka Juliette je pripravila delavnico, kjer smo se naučili osnovnih besednih zvez v francoskem jeziku.

Več o naših dogodivščinah si lahko pogledate in preberete v našem spletnem časopisu na povezavi: https://www.canva.com/design/DAFykoXVLlM/Th-WAXYvA8bepBucyNgVyg/view?utm_content=DAFykoXVLlM&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=editor

učiteljice angleščine

 

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost