Prostovoljni prispevki staršev v šolski sklad

V letošnjem šolskem letu smo s prostovoljnimi prispevki staršev obogatili šolski sklad za 1398,70 €. Hvala vsem, ki ste pripomogli k temu, da bomo našim otrokom omogočili kvalitetnejše izobraževanje pomoč v socialnih stiskah. Več.

MOJ OTROK SE NE UČI RAD

Spoštovani,

v ponedeljek, 23. 5. 2016, bo na ZLU v Trbovljah potekala brezplačna delavnica Moj otrok se ne uči rad. Več v priponki:

Delovna akcija: čiščenje okolice šole

V sredo, 18. 5. 2016, je za učence 5.–9. razredov ob pomoči učiteljev potekala delovna akcija. Učenci so pobrali odpadke pred vhodom v šolo, na vseh asfaltnih površinah, na travniku in za telovadnico. Zajeli smo prostor od šole do RCR-ja in obeh avtobusnih postaj ter spomenika in Okrogarjeve kolonije. Pot nas je vodila tudi proti Repniku in Čolniščam. Uredili smo šolski vrt in ribnik. Lepo smo poskrbeli še za gospodinjsko, računalniško in likovno učilnico ter knjižnico.

Slike si lahko ogledate na naši šolski FB-strani.

OBVESTILO – Plavalna šola Debeli rtič

Spoštovani starši.

Naši tretješolci so srečno prispeli na Primorsko in si že ogledujejo naraven rezervat Škocjanski zatok. Sporočajo, da se imajo odlično.

ravnateljica

Območna revija otroških pevskih zborov Zagorje 2016

V petek, 22. aprila 2016, ob 17. in 19. uri, je v KC Delavski dom Zagorje potekala OBMOČNA REVIJA PREDŠOLSKIH IN OTROŠKIH PEVSKIH ZBOROV v občini Zagorje ob Savi z naslovom »POJEMO POMLADI«, ki jo je tako kot vsako leto organizirala Območna izpostava Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti.

revija kolaz3

(več …)

Dostopnost