Nagovor ob začetku šolskega leta 2015/2016

 Spoštovani učenci, starši in učitelji!

Dolgi dnevi, polni brezdelja, smeha, neskončnih doživetij okoli hiše ali na potepanju, ob morju ali v gorah, na igrišču, s kolesom po ulici ali pa kar tako doma, se iztekajo. To so bili dnevi, ki so trajali od zgodnjega jutra do poznega večera brez ure, brez hitenja, brez obveznosti. Dnevi, ko ste imeli časa na pretek za najrazličnejše lumparije, pohajkovanja, klepete in druženja vseh vrst.

Pred nami je novo šolsko leto. Ponovno se boste srečali s svojimi sošolci, spoznali nove. Odkrivali boste nova dejstva, spoznavali svet okoli sebe. Zastavili si boste nove cilje in se skozi leto trudili, da jih dosežete. S pridnim delom, rednim učenjem vem, da vam bo zastavljene cilje tudi uspelo doseči. Kjer je volja, tam je pot.

Cenjeni kolegi, prepričana sem, da ste polni ustvarjalnih idej in zamisli, kako to šolsko leto pripraviti pouk zanimiv, pester in kvaliteten. Verjamem, da skupaj zmoremo več.

Vsem, učencem, staršem in učiteljem, želim uspešno in zanimivo šolsko leto.

Srečno.

ravnateljica

Nataša Grošelj, prof.

Tekmovanje iz znanja biologije

sova_s_knjigoW250Učence 9. razredov vabim, da se udeležijo tekmovanja iz znanja biologije v šolskem letu 2015/2016 (tema: METULJI).

Vlasta Laznik, mentorica

 

Poletna šola v naravi

Spoštovani starši,

čas poletnih počitnic, poležavanja na plaži, počitka ter nabiranja moči se že približujejo h koncu.

Pred vami in vašimi otroci je nova šolska pot, ki jo bodo učenci pričeli nekoliko drugače, saj bodo šolske klopi zamenjali za najboljšo učilnico – naravo.

Zato, da ne pozabite, vas obveščamo, da bodo učenci naslednji teden, od 31. 8. 2015 do 4. 9. 2015, preživeli v poletni šoli v naravi v Fiesi.

Odhod je ob 8.00 izpred šole v Zagorju oziroma 8.10 iz Kisovca (avtobusna postaja).

V brošuri, ki ste jo že prijeli, smo vam obljubili, da tokrat dobite informacije o učiteljih spremljevalcih.

Učitelji, ki bodo sodelovali v letošnji šoli v naravi so:

  1. Danilo Lisec
  2. Metka Lukančič Nemec
  3. Joži Zupan
  4. Andreja Radakovič
  5. Zlatka Ban

Lep pozdrav,

Danilo Lisec, prof.

vodja letne šole v naravi

Nova spletna stranSpoštovani obiskovalci spletne strani!

Prednosti WordPressa
Spletna stran OŠ Toneta Okrogarja je dobila novo podobo. Stara spletna stran, ki jo je postavil kolega Matej Hohkraut že daljnega leta 2002, je postala zastarela in težka za vzdrževanje.

stara_spletna
Glede na to, da je za stran skrbel le administrator je bilo zelo težko vzdrževati ažurnost strani.
Z novo spletno stranjo želim doseči, da bo več avtorjev preko prijaznega vmesnika soustvarjalo vsebine na spletni strani. Spletna stran teče na CMS sistemu WordPress na Arnesovem strežniku. Arnes tako skrbi za posodobitve sistema, vtičnike in varnost same strani.

(več …)

Odpust dolgov socialno šibkejšim

Spoštovani starši!

zagorje_ostoObveščamo Vas, da sta Občina Zagorje ob Savi in OŠ Toneta Okrogarja, Zagorje ob Savi, pristopila k podpisu Sporazuma o izvedbi odpusta dolgov in tako pristopila k projektu, ki najšibkejšim omogoča enkraten odpis dolgov za boljše izhodišče v jutrišnji dan.

(več …)

Dostopnost