Nika Cirar in Saša Sajovic

sta prejeli priznanje Učenec šole v šolskem letu 2015/2016.

Nika in Saša

 

Najine misli

Sva Nika in Saša, bodoči dijakinji Gimnazije Litija. Aktivni sva na različnih področjih, najina skupna strast pa je glasba. Spremlja naju že od malih nog in imela je pomembno vlogo v najinih osnovnošolskih letih, saj naju je spodbujala k novim izzivom, zato sva se želeli preizkusiti tudi v drugih predmetih.

Tako je Nika osvojila priznanja na področju matematike (tudi razvedrilne matematike) in angleščine ter si prislužila celo Diamantnega Kenguruja. Saša pa je osvojila priznanja na področju kemije, biologije, zgodovine in slovenščine ter si prislužila zlato Cankarjevo priznanje. Za vse te dosežke bi se radi še posebej zahvalili vsem mentorjem, ki so pomagali pri pripravah na tekmovanja.

Res je, da smo morali biti resni in marljivi, a smo se z učitelji lahko tudi zabavali. Mnogokrat so nam podarili kakšen dober nasvet in nam pomagali premagati vse ovire. Preživeli sva veliko lepih trenutkov, ki nama bodo za vedno ostali v spominu.

Šola je bila prijetna in spletli smo mnogo posebnih vezi. Ena izmed teh je tudi najino prijateljstvo, ki bo trajalo večno. Prepričani sva, da teh devet let truda ni bilo zaman.

Res bova pogrešali dobro staro šolo ter vse učitelje, ki so nama pomagali priti do naziva učenki šole.

Nika Cirar in Saša Sajovic
julij, 2016

(Skupno 376 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost