V torek, 15. 12., in v sredo, 16. 12. 2015, so učenke dramskega krožka OŠ  Toneta Okrogarja z mentorico Leo Zupan  v okviru Društva prijateljev mladine Zagorje pripravile predstavo Snežna kraljica za vse šole in vrtce zagorske občine.

Vloge: Emily Zakrajšek (Gerda), Karin Jerman (snežna kraljica, dama, glas iz ozadja), Ajla Delić (Kaj, princ, razbojnik, Laponka), Lara Kolobarić (deček, razbojniška deklica, snežinka), Anja Vozelj (čarovnica, deček, roža, snežinka), Ana Ocepek (čarovniška vajenka, snežinka, razbojnica, snežinka), Ana Vodenik (snežinka, jelen), Ella Buljubašić (babica, dvorjan, razbojnik, Laponka), Selina Džombić (deček, vila, princesa, snežinka).

Igro sem priredila mentorica Lea Zupan po Andersenovi pravljici Snežna kraljica, za dobro izvedbo na odru pa so priskočili na pomoč še Majda Bauman Jančar in delavci Delavskega doma Zagorje.

Učenke so se v igro zelo vživele in odlično odigrale vse vloge, kar je potrdilo tudi občinstvo z zavzetim spremljanjem igre in glasnim aplavzom. Želimo jim še veliko igralskih uspehov!

Snezna kraljica

 

(Skupno 625 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost