»DEJ FUTR ZA BULŠ JUTR«

“Naj vas bo sram v dno srca, da greste krasti živalim brez doma. Ljudje brez srca in vesti. Ni dovolj, da razbijate, razbrcate in uničujete vse, kar vam pride na pot. Verjamem, da se dobro vrača, slabo pa tudi. Zato me za nas prostovoljce ne skrbi. Vi pa – niste vredni imena človek, vsaj, kar se mene tiče,” pišejo na strani Društva Reks in Mila, ki pomaga brezdomnim živalim.  

Okrutneži so namreč 1. maja letos vdrli v njihove prostore ter jih okradli. Vzeli so količino hrane, ki je vredna več kot 500 €, poleg tega pa so za sabo pustili veliko razdejanje. Prostovoljci v društvu vsak dan skupno oskrbujejo približno 200 živali, zaradi takšne škode in ogromne izgube sredstev pa jim dobrodelnosti v takšni razsežnosti ne bo uspelo nadaljevati brez našega sodelovanja. 

So obupani ter potrebujejo vsako, še tako majhno pomoč, zato te prosimo za prispevek v obliki hrane za živali ali morda kakšne igračke zanje. Upamo, da si tudi ti ljubitelj živali in da bi tistim, ki nimajo doma, priskočil/-a na pomoč. Šteje vsak dar, ki prihaja iz srca.

Navsezadnje … Vsaka žival ima svojo zgodbo, pomagajmo ji jo podaljšati. Pokažimo, koliko sočutja ter solidarnosti premoremo in jim skupaj priskočimo na pomoč! 

KDAJ? Dobrodelna akcija bo potekala od 10. do 14. maja.                              

KJE? V kartonasti škatli pri glavnem vhodu šole bomo zbirali vse prispevke (hrano, igračke …). Le-te lahko predate tudi svojim razrednikom, ki jih bodo prinesli na dogovorjeno mesto. 

Več informacij o Društvu Reks in Mila si lahko prebereš na spodnji povezavi:

https://www.facebook.com/Dru%C5%A1tvo-Reks-in-Mila-1632203413708796

Že vnaprej se zahvaljujemo za vso pomoč, ki jo boste namenili kosmatincem!

 Karin Forte in Lina Aurora Eranovič, 9. b

(Skupno 48 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost