Na podlagi dogovora osnovnih šol in Občine Zagorje ob Savi o zagotavljanju brezplačnih toplih obrokih za učence v času pouka na daljavo, vam posredujemo informacije o naročilu in prevzemu le-tega. Do naročila so upravičeni tisti otroci, katere družine izkazujejo mesečni dohodek do tretjega dohodninskega razreda, izkazan v odločbi o otroškem dodatku, ter otrokom, ki so nameščeni v rejniških družinah.

Kosilo naročite preko aplikacije prehrana v e-asistentu lahko za vsak dan posebej ali tedensko. Naročilo je možno oddati do 8. 00 ure zjutraj.

 V primeru težav z naročanjem se obrnite na računovodkinjo Marjano Cirar, tel. 03 56 60 205 ali po mailu: marjana.cirar@okrogar.si

Prevzem kosila bo v času od 12. 00 do 13. 00 na matični šoli, podružnici Kisovec in na podružnici Šentlambert.

Kosilo bo pripravljeno v embalaži.

Za prevzem kosila na matični šoli in podružnici Kisovec je za evidenco potrebna kartica, ki jo v času rednega pouka otrok tudi sicer prinese na kosilo. Prevzem kosila v podružnici Šentlambert se evidentira ročno.

V primeru, da bo kosilo prijavljeno in ne bo prevzeto, se vam zaračuna celotni znesek kosila, tako kot je v veljavi v času rednega pouka.

Šola zagotavlja brezplačni topli obrok od 11. 11. 2020 pa do preklica izobraževanja na daljavo.

V primeru kakršnih koli nejasnosti ali težav se lahko obrnete na svetovalno službo na tel.: 03 56 60 208, ali po mailu: svetovalna@okrogar.si

Priponka: http://diviokrogar.splet.arnes.si/files/2020/11/brezplacni_topli_obroki_20201106.pdf

(Skupno 71 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost