Spoštovani starši,

jutri šola deluje, kot do sedaj. Kako bomo organizirani od ponedeljka dalje, ko šole zapiramo vrata, še nimamo uradnih navodil. Kakršna že bodo navodila, se na naši šoli z učitelji že skrbno pripravljamo na pouk na daljavo. V primerih za katere vemo, da učenci nimajo računalnika, bo šola tem učencem omogočila uporabo šolskih tablic.

V kolikor imate za jutri že organizirano varstvo, po priporočilih ministrstva, obdržite otroka doma.

Prosila bi, da starši, ki nikakor ne boste mogli s ponedeljkom ostati doma ali kako drugače organizirati varstvo otrok, to sporočite svojim razrednikom, da bomo vedeli organizirati delo ob zaprtju šole, v kolikor se bodo organizirala varstva na šoli.

Pred nami je situacija, kakršne še nismo imeli. Premagali jo bomo le s skupnim delovanjem in veliko razumevanja in solidarnosti.

Zapiranje šol in vrtcev se bo izvajala z namenom, da čimbolj zajezimo širitev virusa med nami vsemi. Zato apeliram na vse vas, da v času, ko bodo otroci doma, poskrbite, da bodo imeli čim manj stika z drugimi. V času šolanja na daljavo pa bodo, predvsem najmlajši, potrebovali vašo pomoč in vzpodbudo.

Naj se na tem mestu zahvalim vsem, ker mirno in razumno sprejemate nastalo situacijo.

O vsem vas bomo še naprej sprotno obveščali.

Srečno.

ravnateljica

(Skupno 48 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost