V ponedeljek, 13. 1. 2020, je na OŠ Trbovlje potekalo področno tekmovanje v malem nogometu. Na turnir se je uvrstilo pet ekip, in sicer: OŠ Trbovlje, OŠ Gradec, OŠ narodnega heroja Rajka Hrastnik, OŠ Šmartno ter OŠ Toneta Okrogarja.  Šole so bile razdeljene v dve skupini. Žreb nas je dodelil v skupino 2,skupaj z OŠ narodnega heroja Rajka Hrastnik in OŠ Gradec (lanskoletni področni prvaki).

Prva tekma proti OŠ narodnega heroja Rajka Hrastnik je ponudila pravo strelsko igro, saj so naši učenci preluknjali nasprotnikovo mrežo in zmagali z rezultatom kar 14:0. Zanimivo je to, da so prav vsi učenci dosegli enega ali več zadetkov.

Drugo tekmo proti OŠ Gradec smo prav tako pričeli brezkompromisno in povedli že v 1.minuti. Ves čas smo nadzirali potek igre in zmagali z rezultatom 5:2.

Sledila je polfinalna tekma proti OŠ Šmartno. Po pričakovanjih smo jih ugnali in zmagali z rezultatom 3:1.

V finalu smo se pomerili z OŠ Trbovlje. Po prvem zadetku smo v naslednji minuti prejeli gol, kar je načelo naše glave in poslabšalo igro. Potrebnih je bilo kar nekaj minut predno so se našim fantjem ponovno zbistrile glave in na koncu zasluženo zmagali z rezultatom 3:1.

Z zmago so si fantje zagotovili nastop na državno tekmovanje.

EKIPA: Luka Hudomalj, Nik Ravnjak, Nik Kralj, Maj Tjaš Podkrajšek, Luka Kuhar, Muris Nesimović,Gašper Vrtačnik, Tilen Veladžić in Damir Tirić.

ČESTITKE in SREČNO!!

 

 

(Skupno 604 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost