Vikend pred počitnicami je bil za nas malce drugačen, saj smo ga preživeli v CŠOD Gorenje.

V petek, 20. 12. 2019, smo se ob 16. uri polni pričakovanj odpravili iz Zagorja. Ko smo prispeli na cilj, smo se najprej razdelili po sobah. Po večerji smo se spoznavali ob družabnih igrah, nato pa smo si ogledali še božični film, pri katerem ni manjkala niti pokovka.

Sobotno jutro smo začeli s telovadbo. Po zajtrku smo šli na sprehod, nato pa smo začeli z dejavnostmi, s katerimi smo se pripravili na pisanje v slovenščini in angleščini. Večer smo preživeli v telovadnici, kjer smo uživali v igri med dvema ognjema ter drugih aktivnostih.

    

V nedeljo po zajtrku smo se za nekaj časa spet posvetili pisanju, nato pa smo pospravili kovčke in šli na kosilo. Med čakanjem na avtobus smo odigrali še zadnjo tekmo, potem pa je napočil čas za odhod. Domov smo se vrnili polni vtisov, saj smo v kratkem času navezali nove prijateljske vezi, se zabavali, pri vsem tem pa smo se naučili tudi veliko novega.

Mnenje vseh udeležencev je bilo na koncu enako – takih vikendov si učenci zelo želimo in komaj čakamo, da ga ponovimo. Zreče smo zapustili polni vtisov.

Maša Marjetič, 7. c in Lina Aurora Eranovič, 8. a

(Skupno 140 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost